Nieuws

Hart onder de riem-campagne


Gemeente steunt lokale bedrijven!

 

 

Gemeente Lisse ondersteunt de lokale bedrijven met de campagne Hart onder de riem.Dit is komende tijd te zien in de abri's, bij de gemeenteberichten, op social media en dus bij de ondernemersvereniging!

Laatste nieuws

Na een hoopvolle zomer gaan we met de nieuwste maatregelen helaas weer een stap terug de coronacrisis in. Onderzoeksbureau Blaauwberg schetste ons eerder al de drie fasen van een epidemiologische crisis: de fase van de hamer (lockdown), de fase van de dans en de overgangsfase. In welke fase we ons komende maanden begeven is op dit moment helaas nog lastig in te schatten. Terug naar een intelligente lockdown?

[Klik hier en lees meer op de site van het Economic Board]



De toename van het aantalCOVID-19 besmettingen is onrustbarend. Als het zo door gaat raakt de zorg opnieuw overbelasten zal het kabinet niet anders kunnen dan nieuwe maatregelen nemen. Al dit weekend wordt daarover gesproken. Een tweede lockdown dreigt, met alle draconische gevolgen voor ondernemers, werknemers en de economie van dien. Als ons gedrag niet verandert, wordt het ongelofelijk lastig om dat te voorkomen.

 



Per 1 juli  gaan de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus in. De achtste noodverordening zal snel volgen waarin de versoepelingen verwerkt zijn.